Meter en/of peter worden


In onze opvang wonen veel poesjes.  Sommigen wachten op een nieuw baasje in de opvang, maar daarnaast wonen er op het domein van de opvang nog veel andere jagende en ronkende katjes. Sommigen zijn te oud, anderen lijden aan een chronische aandoening, het merendeel is gezond maar hebben zoveel meegemaakt dat ze een nieuwe herplaatsing niet meer zouden aankunnen. Wil jij de VZW en deze katjes helpen ? Dat kan door het adopteren als meter en/of peter van deze lieverdjes. Je wordt dan meter of peter van het katje van jouw keuze en voor een kleine bijdrage van 4 euro per maand (of 48 euro per jaar) kan je een lieverdje helpen voor de aankoop van eten en medicijnen.

Hoe ?

Je kan kiezen tussen een maandelijkse bijdrage van 4 euro of in één keer een totaal van 48 euro te storten als bijdrage voor zo'n lieve schat !  Graag zeker eerst een mailtje sturen met naam, adres en telefoonnummer en niet vergeten, de naam van het katje dat je wil adopteren.  Wacht ons antwoord af om te weten of jouw keuze nog vrij is en voor info over het verdere verloop van de procedure.

Het adopteren van een katje als cadeau is ook mogelijk. Dat kan bijvoorbeeld erg leuk zijn voor kindjes/volwassenen die geen katje thuis kunnen houden.

Even in het oog houden...

Een overzicht van blijvertjes die nog een meter en/of peter zoeken kan je bekijken via de LINK in de rechterkolom. 

Een overzicht van katjes met de naam van hun meter en/of peter vind je in het webalbum.


Graag ook even aandacht voor...


lavendel small


Het is mogelijk dat het gekozen katje al ter adoptie besteld werd maar dat dit op de website nog niet is aangepast: vrijwilligerswerk, e-mail en internet doorkruisen mekaar soms.

We hopen echter dat het dierenvriendenhart groot genoeg is om ons dit niet kwalijk te nemen en hopen dat een ander (van de talrijke blijvertjes) katje dan van uw warme geste zal mogen genieten.

Omdat de vzw grotendeels van vrijwilligerswerk afhangt  kunnen we niet altijd meteen reageren op e-mails, vragen, opmerkingen enz.  .... noodgedwongen moeten we soms een beroep doen op het geduld en het begrip van onze milde steuners.


www.mijn-eigen-website.nl © melanina