Kittens

Wanneer u het plan heeft uw poes een nestje te laten krijgen, of uw kater een poes te laten dekken, moet u zich eerst eens afvragen wat voor u zwaarder telt: uw eigen belang, of het belang van katten in het algemeen. Als u het belang van katten zwaarder vindt wegen, zult u afzien van een nestje. Uw poes weloverwogen een nestje laten krijgen, doet u voor uw eigen plezier. Een poes heeft geen kinderwens en zal niet minder gezond en gelukkig zijn, wanneer zij geen kittens krijgt. Dat het beter voor de poes is haar eerst een nestje te laten krijgen voordat zij wordt gesteriliseerd, is een fabeltje !


Wist u dat zestig procent van de geboren kittens geen fijn leven tegemoet gaat en terechtkomt in het asiel ? Natuurlijk bent u ervan overtuigd, dat uw kittens naar goede en blijvende huizen gaan. Maar zelfs al bent u ervan overtuigd, dat uw kittens in blijvende huizen terechtkomen, hebben de katten die nu in het asiel zitten niet meer recht op die goede huizen omdat zij er immers al zijn ?  Uw (toekomstige) kittens nemen de plaats in van reeds geboren katten... Bent u nog niet van gedachten veranderd? Ga dan naar de volgende pagina http://www.leukeennestje.nl/, en lees hoe anderen er over denken. ADOPTIEBIJDRAGE

IngeŽnt en a
ntiparasitair behandeld.
Gechipt, gecastreerd / gesteriliseerd.

Kittens : 125 euro

Rasachtig
(Langharig, halflangharig, blauwe ogen, muisgrijs, silver grijs, wit, creme, beige, enz...)
 


Vermeld bij de foto van het resp. katje


(De vzw is een privť-initatief, ontvangt geen subsidies.  De meerprijs voor rasachtige katjes is een extra vorm van steun die ingezet wordt voor voeding, verzorging en medische kosten en komt ten goede aan alle poezen in de opvang.)


30-11-2018


WAAR EN WANNEER EEN KATJE ADOPTEREN ? .... meer info hierVoorlopig geen adopteerbare kittens meer

.
www.mijn-eigen-website.nl © melanina