Allerlei


Er is zoveel interessant materiaal en er zijn zoveel tips voorhanden, te veel om op onze website uitgebreid aan bod te laten komen.  Wat we u zeker niet willen onthouden zijn onze werkingsverslagen, waarin u het wel en wee van onze organisatie en de katjes, door de jaren heen kunt volgen.  Maar... ook nog wat tips voor al wie beslist heeft om met een katje het huiselijk leven te gaan delen.
 

Verslagen

Om de verslagen af te laden klikt u de link.  Om de structuur met afbeeldingen te kunnen behouden worden ze ter beschikking gesteld in PDF-formaat.  Indien nodig kan de Acrobat Reader hier gratis opgehaald worden.

Jaarverslagen

Jaarverslag 2010
Jaarverslag 2012
Jaarverslag 2013
Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2015
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2017


Een katje houden

Je besluit staat vast : je wil een katje in huis nemen.  Eerst en vooral, proficiat met je beslissing ! Wanneer je een katje in je hart sluit, zal je er (pakweg) de volgende 20 jaar enorm veel plezier mee beleven.  Maar nu sta je voor enkele beslissingen.  Wordt het een kitten of een volwassen kat, een poes of een kater ? Welk materiaal heb je best in huis ?  Wat geef je je viervoetertje te eten, enzovoort.  Een paar tips om je op weg te helpen. Die informatie stellen we ter beschikking in een overzichtelijk foldertje dat u ofwel online kunt lezen, ofwel kunt uitprinten. (Wordt aan gewerkt)

En tot slot

Toch ook nog wat informatie over het belang van sterilisatie en castratie van katten.


Het overschot aan katten is een ethisch probleem.
Jong leven is mooi, maar je moet er wel voor kunnen zorgen. Voorkom de geboorte van jonge poesjes waar je geen raad mee weet.
Elk jaar worden duizenden kittens ge-euthanaseerd in asielen, door het overaanbod aan kleine katjes. De enige manier om deze problematiek op te lossen is massale sterilisatie !

Onvruchtbaar maken, is de enige vruchtbare aanpak, om het aantal dieren te beperken. En als uw kat buiten komt, helpt u ook mee om ervoor te zorgen, dat er minder katten komen en dan met name zwerfkatten.  Sterilisatie en castratie om onnodige zwangerschappen te voorkomen !




Van lapjeskatten en rode katers

Communiceren met je kat

www.mijn-eigen-website.nl melanina